Selectează o Pagină

Termeni & conditii

Termeni si conditii

Termeni & Condiții tineriifermieri.ro
Palaiasiu Gheorghe-Catalin PFA
Sediu profesional: Sat Valea Stanii, Comuna Titesti, nr.108, Judet Arges
CUI: 46422194

Utilizarea, vizitarea și achiziția produselor prezentate pe mieredobrogeana.ro implică acceptarea termenilor și condițiilor specificate, aceste prevederi putând fi modificate oricând fără alte notificări.

Orice persoană fizică sau juridică care accesează acest site (denumită în continuare Cumpărător) confirmă că a citit și acceptat acești termeni și condiții în totalitate. În cazul în care nu acceptați termenii și condițiile prezentate, vă rugăm să nu mai utilizați acest site.

Dreptul de proprietate asupra site-ului revine Palaiasiu Gheorghe-Catalin PFA și iși rezervă dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adăuga și/sau retrage în parte sau în întregime Termenii și condițiile. Cea mai recentă versiune a Termenilor și Condițiilor poate fi citită oricand folosind legătura „Termeni și condiții” din josul paginilor site-ului.

Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări ale acestor Termeni și Condiții, precum și orice modificari ale site-ului www.tineriifermieri.ro fără o notificare prealabilă. Accesând pagina Termeni și Condiții, puteți citi întotdeauna cea mai recentă versiune a acestor prevederi.

Comerciantul Online

Serviciul www.tineriifermieri.ro este un serviciu de comerț electronic / comerț online / comerț prin internet. Achiziția produselor se face pe baza comenzilor primite pe site sau prin telefon. www.tineriifermieri.ro este administrat de Palaiasiu Gheorghe-Catalin PFA cu sediul social în Sat Valea Stanii, Comuna Titesti, nr.108, Judet Arges.

Înregistrarea ca Utilizator

Pentru a putea cumpăra de pe www.tineriifermieri.ro, trebuie să introduceți datele dumneavoastra pe website-ul nostru. În utilizarea serviciului, declarați că veți furniza informații reale, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră. În situația în care considerăm că această obligație a fost încălcată, ne rezervăm dreptul de a vă bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinată sau nedeterminată, fără nicio notificare prealabilă.

Site-ul www.tineriifermieri.ro poate fi accesat în mod gratuit, iar simpla navigare în paginile acestuia nu este condiționată de înregistrarea ca utilizator (crearea unui cont pe site). Pentru a beneficia însă de anumite servicii oferite de site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletter-ului www.tineriifermieri.ro sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, este necesar să vă înregistrați ca utilizator (să vă creați cont de utilizator pe site). Înregistrarea ca utilizator presupune acceptarea Termenilor și condițiilor de utlizare a www.tineriifermieri.ro și a Politicii de confidențialitate a acestuia. Aceste reglementări constituie baza contractuală a raporturilor dintre utilizatori și Societate, respectiv Palaiasiu Gheorghe-Catalin PFA.

www.tineriifermieri.ro iși rezervă dreptul de a închide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri sau de a refuza vânzarea de produse la propria sa discreție.

Întrucât prevederile Termenilor și condițiilor de utilizare pot fi modificate, vă rugăm să le recitiți periodic. În condițiile în care nu veți mai fi de acord cu prevederile acestora, vă rugăm să nu mai accesati/folosiți serviciile www.tineriifermieri.ro.

Daca folosiți acest site sunteți responsabili cu privire la păstrarea confidențialității datelor de acces în contul dumneavoastră. de utilizator, creat pe site și sunteți de acord să vă asumați responsabilitatea pentru toate activitățile efectuate în contul dumneavoastră de utilizator.

 Prin înregistrarea ca utilizator al www.tineriifermieri.ro vă vom solicita o serie de date personale, precum numele și prenumele, adresa de e-mail, dar și alte informații cu caracter personal, care să permita identificarea dumneavoastră ca utilizator al serviciului www.tineriifermieri.ro și prelucrarea comenzilor. De asemenea, pentru a vă abona la newsletterul sau alertele www.tineriifermieri.ro va trebui să ne comunicați o adresă de email validă, precum și alte date legate de dumneavoastră. Aceste date personale vor fi folosite exclusiv de societatea care operează www.tineriifermieri.ro, în scopurile pentru care au fost colectate și pentru care v-ați exprimat acordul. Ele nu vor fi înstrăinate către terți.

Informațiile despre dumneavoastră pot fi folosite de Palaiasiu Gheorghe-Catalin PFA doar în scopuri asociate comercializării serviciilor și produselor de pe site-ul www.tineriifermieri.ro: procesarea comenzilor sau cererilor, ofertarea de produse, soluționarea cererilor, întrebărilor sau a reclamațiilor făcute de către dumneavoastră, contactarea, inclusiv prin poșta, email, mesaje text sau telefon, în legătură cu oferte de produse și servicii ale www.tineriifermieri.ro sau în legătură cu produse și servicii care credem că ar putea fi de interes ca în cazul unor promoții, oferte speciale.

Furnizarea serviciilor sau produselor de pe www.tineriifermieri.ro va începe imediat dupa îndeplinirea tuturor formalităților de înregistrare cerute. Informațiile furnizate trebuie să fie corecte. Optând pentru înregistrare, vă obligați să ne furnizați corect numele, adresa și alte informații utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informații, accesați contul dumneavoastră. Prin accesarea contului și utilizarea parolei personale sunteți responsabil pentru toate acțiunile care decurg din folosirea acestora. Palaiasiu Gheorghe-Catalin PFA nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale.

Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastră personale vor putea fi utilizate de către Palaiasiu Gheorghe-Catalin PFA pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, poștă sau alte mijloace de comunicare despre acțiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc. Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autorităților în drept cu scopul verificării tranzacțiilor comerciale sau altor autorități în drept pentru efectuarea oricăror verificări justificate în baza legii. Datele furnizate de către clienți sunt strict confidentiale. Palaiasiu Gheorghe-Catalin PFA se angajează în fața clienților săi să nu furnizeze aceste date unor terțe persoane sau companii și să le utilizeze strict pentru uzul relației de afaceri dintre client și Palaiasiu Gheorghe-Catalin PFA.

Acest site folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul nostru. Palaiasiu Gheorghe-Catalin PFA se obligă să respecte drepturile dumneavoastră conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastră trimisă la adresa plaiasiu.catalin@yahoo.com, se obligă: să rectifice, actualizeze, blocheze, ștearga sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date; să înceteze prelucrarea datelor dumneavoastră personale.

Palaiasiu Gheorghe-Catalin PFA certifică faptul că vă respectă drepturile conferite de legislatie privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificarile ulterioare.

Informațiile privind datele cardului bancar (număr de card, data expirării etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele Palaiasiu Gheorghe-Catalin PFA, ale partenerilor sai. În cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastră, sunt introduse direct în sistemele Visa sau MasterCard, iar în cazul în care cardul dumneavoastră a fost emis de către o bancă certificată în sistemul 3D Secure, autorizarea tranzacției se face doar după autentificarea dumneavoastră în acest sistem – introducerea unui cod/parola secretă știută numai de dumneavoastră, similar codului PIN la tranzacțiile de la ATM.

 Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica conținutul site-ului www.tineriifermieri.ro sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul www.tineriifermieri.ro va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului www.tineriifermieri.ro și va notifica organele abilitate din justitie împotriva aceluia sau acelora care au încercat acest fapt.

Drepturi de autor (Copyright)

Conținutul site-ului tineriifermieri.ro (imagini și fotografii digitale, texte, grafică, detalii tehnice și alte informații) este proprietatea Palaiasiu Gheorghe-Catalin PFA , fiind aparat de legile pentru protecția drepturilor de autor și dreptul de proprietate intelectuală și industrială . Este interzisă folosirea elementelor specificate fără acordul scris al Palaiasiu Gheorghe-Catalin PFA .

 Conformitate:

Produsele comercializate sunt în conformitate cu legile în vigoare și corespund normelor și standardelor pentru care au fost create.

Acord de informare

În urma autentificării/înregistrării pe acest site clientul este de acord să primească diverse informații privind activitatea și produsele Palaiasiu Gheorghe-Catalin PFA  sau alte materiale informative.

Politica de conciliere :

Pentru orice problema apărută în privința unei comenzi trebuie să fim contactați pentru o conciliere internă gratuită prin telefon sau e-mail: plaiasiu.catalin@yahoo.com

Politica de confidențialitate

Conform Regulamentului Eurpoean de protectie a datelor personale, a Legii nr. 677/2001, modificată și completată, și ale Legii nr. 506/2004 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, Palaiasiu Gheorghe-Catalin PFA are obligația de a administra numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de către dumneavoastră. Scopul solicitării și colectării datelor cu caracter personal este de a opera în sistemul intern și a livra comenzile efectuate de către dumneavoastră pe site. Conform Legii beneficiați de: dreptul de acces asupra datelor și de editare , dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justiției ,dreptul de a va opune prelucrării datelor personale care va privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru a beneficia de aceste drepturi, va rugăm să ne trimiteți o cerere prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire pe adresa societății noastre sau pe email plaiasiu.catalin@yahoo.com

 

Litigii

Orice litigiu apărut va fi rezolvat prin cale amiabilă. În cazul în care părțile nu au reușit încetarea conflictului pe cale amiabilă, competență revine instanțelor de judecată din Romania.

 

Termeni și condiții generale privind comerțul online

Contractele încheiate prin mijloace electronice produc față de părți toate efectele pe care legea le recunoaște contractelor. Momentul încheierii contractului la distanta îl constituie, dacă părțile nu au convenit altfel, momentul primirii de către consumator a mesajului de confirmare din partea furnizorului, referitor la comanda plasată. Furnizorul nu considera în niciun moment o comandă neconfirmată ca având valoarea unui contract.

Societatea furnizoare se obligă să facă toate demersurile în vederea comunicării de informații corecte, complete și actualizate referitor la produsele comercializate.

Societatea furnizoare nu poate garanta că site-ul, serverele pe care este gazduit sau e-mailurile trimise nu conțin erori, omisiuni, defecțiuni, întârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere, căderi de linie sau orice alti factori similari inerenți în condițiile operării în mediul virtual.

 Societatea furnizoare își declina răspunderea pentru omisiunile sau inadvertențele care pot interveni în redactarea sau prezentarea informațiilor de pe site, inclusiv cele care provin din actualizarea stocurilor, operațiuni care din considerente tehnice nu se pot actualiza în timp real.

 Utilizatorul folosește site-ul pe riscul propriu, societatea furnizoare fiind liberă de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizării informațiilor de pe site.

 Destinatarul comerciant acționează pe riscul propriu, dacă a știut sau ar fi trebuit să știe, în concordanță cu practicile comerciale curente sau ca urmare a folosirii procedurilor convenite expres cu emitentul, ca informația conținută într-un mesaj electronic a fost alterată în timpul transmiterii sau prelucrării sale.

 Prețurile afișate la produsele prezentate spre vânzare sunt valabile timp de 24 de ore de la momentul afișării lor pe site. Pentru a fi aplicabil, prețul produsului trebuie să fie real. Astfel, societatea furnizoare atenționează asupra faptului că exista cazuri când, ca urmare a unor disfunctionalități ale site-ului, întârzieri de operare sau erori, prețul afișat pe site poate să nu fie cel real, respectiv actualizat. În aceste cazuri, societatea furnizoare își asumă obligația de a informa direct clientul cu privire la prețul corect.

 Societatea furnizoare își rezervă dreptul de a anula comenzile pentru produse și servicii care sunt afișate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice, prezintă prețuri evident eronate/derizorii pentru produse.

Niciuna dintre părțile contractuale nu poate fi trasă la răspundere pentru neexecutarea (totală/parțială) sau executarea cu întârziere a obligațiilor sale, dacă acestea au fost cauzate de forță majoră.

 Părțile își vor aduce la cunoștință de îndată cazul de forță majoră și vor lua toate măsurile necesare în vederea limitării consecințelor evenimentului.

Societatea furnizoare nu poate fi făcută răspunzatoare pentru nicio pierdere în situația în care aceasta este cauzată de nerespectarea prezentelor termene și condiții ale contractului și ale celorlalte instrucțiuni menționate pe site. Societatea furnizoare nu răspunde, de asemenea, pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării site-ului. Societatea furnizoare nu este responsabilă pentru daune de orice fel pe care clientul sau oricare terță parte o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de către societate a oricareia din obligatiile sale conform contractului și pentru daune care rezultă din utilizarea produselor și serviciilor după livrare și, în special, pentru pierderea produselor.

 

DECLINAREA RESPONSABILITĂȚII

Imaginile prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, produsele efectiv livrate putând diferi de acestea în ceea ce privește culoarea, aspectul s.a.m.d. Palaiasiu Gheorghe-Catalin PFA nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele daune directe și/sau indirete datorate utilizării necorespunzatoare și accesării acestui site sau de informațiile publicate. Există posibilitatea imposibilității livrării unui produs din cauza stocului indisponibil. Este posibil ca un produs să apară în stoc pe site, dar să fie comandat telefonic sau prin email.

Actualizarea site-ului se face la un anumit interval de timp și pot exista mici inadvertențe privind stocul real afișat.

 Dacă plata se face în avans, clientul va avea dreptul de a primi înapoi banii plătiți pentru produsul respectiv. În toate cazurile în care produsele nu se pot livra, clientul va putea cere doar returnarea imediată a sumelor încasate deja de Palaiasiu Gheorghe-Catalin PFA, nu și alte despăgubiri.

Valoarea maximă a obligațiilor societății Palaiasiu Gheorghe-Catalin PFA față de orice client în cazul nelivrarii sau al livrării necorespunzătoare a produselor cumpărate este valoarea sumelor încasate de la respectivul client. Produsele, atunci când este cazul, vor fi însoțite de certificatul de garanție original emis pentru produs.

Palaiasiu Gheorghe-Catalin PFAși furnizorii săi nu își asumă responsabilitatea pentru greșelile de tipărire sau afișare pe site a prețurilor sau a altor date/detalii legate de produse. În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse au fost afișate greșit societatea Palaiasiu Gheorghe-Catalin PFA își alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută, dacă livrarea nu s-a efectuat încă.

Palaiasiu Gheorghe-Catalin PFA își rezervă dreptul de a opera oricând, orice modificări asupra prețurilor și datelor tehnice prezente pe site-ul www.tineriifermieri.ro, fără o înștiințare prealabilă.

Forța majoră

Palaiasiu Gheorghe-Catalin PFA, afiliații sau/și în general furnizorii de produse sau servicii către www.tineriifermieri.ro nu pot fi făcuți responsabili pentru nicio întârziere sau eroare rezultând direct sau indirect în cauze care nu depinde de voința www.tineriifermieri.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare a echipamentului tehnic de la www.tineriifermieri.ro, lipsa funcționării conexiunii la internet, lipsa funcționării conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele www.mieredobrogeana.ro, erorile de operare, precum și cazurile de forță majoră stipulate de legislația în vigoare.